Bitcoin Keynote - Speakers Academy

Marieke van der Weiden MA (onze director) is een naam die je moet kennen als je op zoek bent naar een spreker die je evenement naar een hoger niveau kan tillen. Met haar diepgaande kennis over trends, crypto en de digitale toekomst, weet ze als geen ander hoe ze haar publiek kan inspireren en informeren.

“Uniek perspectief op de ontwikkelingen in sectoren en baanbrekende ideeën”

 

Als onderzoeker van trends en de toekomst van educatie, technologie, ondernemen, financiën en creativiteit, heeft Marieke een schat aan kennis en inzichten verzameld die ze graag deelt met anderen. Haar achtergrond als onderzoeker en content- en evenementproducent in de high-end evenementindustrie geeft haar een uniek perspectief op de ontwikkelingen en stelt haar in staat om baanbrekende ideeën te presenteren.

 

"Verschillende prijzen voor haar innovatieve denkwijze"

Een van Marieke's meest opmerkelijke onderzoeken was haar studie naar de Uitvaart van de Toekomst in 2017. Hieruit kwamen revolutionaire zakelijke ideeën naar voren over hoe A-merken de uitvaartindustrie en de beleving van uitvaarten kunnen verrijken. Deze ideeën hebben veel aandacht gekregen en hebben Marieke verschillende prijzen opgeleverd voor haar innovatieve denkwijze. Ze heeft niet alleen haar sporen verdiend als onderzoeker, maar ook als spreker. Ze heeft op het podium gestaan bij TEDX, waar ze haar visie op de digitale toekomst heeft gedeeld met een breed publiek.

“Marieke is een gepassioneerde en toegewijde expert op het gebied van Bitcoin”

 

Marieke is een gepassioneerde en toegewijde expert op het gebied van Bitcoin. Ze heeft zich volledig ondergedompeld in de wereld van cryptocurrency en heeft een diepgaand begrip van de technologie en de mogelijkheden die het biedt. Met haar uitgebreide kennis en ervaring geeft ze lezingen en workshops om anderen te helpen Bitcoin te integreren in hun dagelijks leven en onderneming.

 

"Ze begrijpt het belang van informatieve en boeiende inhoud"

Daarnaast produceert Marieke waardevolle crypto-gerelateerde content voor bedrijven in de crypto-industrie. Ze begrijpt het belang van het creëren van informatieve en boeiende inhoud om het bewustzijn en begrip van Bitcoin en crypto-gerelateerde producten te vergroten. Haar content helpt bedrijven om hun boodschap effectief over te brengen en hun klanten te informeren over de voordelen en mogelijkheden van cryptocurrency.

 

“Visionair met creatief wetenschappelijke geest”

Wat Marieke onderscheidt van andere sprekers is haar visionaire en creatief wetenschappelijke geest. Ze is in staat om complexe onderwerpen op een begrijpelijke en inspirerende manier te presenteren, waardoor haar publiek wordt uitgedaagd om anders te denken en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

 

Boek voor jouw evenement

Als je op zoek bent naar een spreker die je evenement naar een hoger niveau kan tillen en je publiek kan inspireren met innovatieve ideeën, dan is Marieke de juiste keuze. Met haar diepgaande kennis, bewezen staat van dienst en inspirerende presentatiestijl is ze een toegevoegde waarde voor elk professioneel evenement. 


Persoonlijke kennismaking

Ik ben Marieke van der Weiden MA en heb mij volledig gestort op de Bitcoin investeringslevensstijl. Ik nodigt jou uit om samen met mij het cryptodomein te verkennen. Ik heb een een achtergrond als professioneel spreker, eventmanager en crypto-contentmaker en deel graag mijn kennis over de digitale toekomst en de waarde van Bitcoin voor individuen en ondernemingen. Een connectie via LinkedIn waardeer ik.