HANDIGE LINKS VOOR JE BITCOIN LIFESTYLE


NIEUWSUPDATES

Bitcoin weekupdate | Week 15 | Flascrash

Aiii... Flash-crash?! Gisteren (vrijdag) maakten we een 15% BTC dip mee over een paar uur tijd. De vraag is of dit een snelle crash (flash-crash) is die relatief snel wordt opgekocht waardoor we weer op het eerdere niveau van ongeveer $70K komen of dat het een correctie is die langer doorzet. Dat zou betekenen dat je extra tijd hebt om op relatief lage niveaus (in de handelsrange) meer Bitcoin te verzamelen. Je moet dan wel de ballen hebben om dat te doen. In de regel durven niet veel investeerders correcties te kopen. Ergens in het achterhoofd schijnt toch het "Bitcoin gaat naar nul-scenario" op te spelen. 

Lees meer »

Bitcoin weekupdate | Week 13 | War on privacy

Deze week stond o.a. in het teken van het nieuwsbericht over de nieuwe EU-anti witwas wet. Er was een lichte paniek bij o.a. crypto-investeerders. Door de week heen, kwam er meer onderzoek en meer helderheid. Afgelopen week heb ik je al een update erover gestuurd. Heb je die gemist? Dan alsnog HIER.  

Lees meer »

EU anti-witwas wet vs Bitcoin

Afgelopen week werd er een nieuwe anti-witwaswet in de EU goedgekeurd. Een nieuwe wet die door meerdere kanalen in het cryptodomein en daarbuiten verkeerd wordt uitgelegd. In deze update een uitleg over de nieuwe EU anti-witwas wet met een beperking op contante transacties boven de €3.000 en het maken van transacties zonder overleg van persoonsgegevens.

Lees meer »

Bitcoin weekupdate | Week 12 | Wanneer Bitcoin kopen

Bitcoin beweegt zich relatief zijwaarts. Dat betekent dat Bitcoin in een bandbreedte beweegt met toppen en bodems. Als je een handelaar bent, zou je die bewegingen kunnen gebruiken voor je strategie om meer Bitcoin te verzamelen. Toch is het risicovol je Bitcoin te verhandelen. Het timen van de markt is moeilijk. De afgelopen maanden bewoog BTC op een manier die we niet eerder zagen. Er werd nog voor de halving een nieuwe ATH bereikt. De Bitcoin halving zal over zo'n 30 dagen plaatsvinden. HIER heb je de Bitcoin halving clock zodat je dat bij kunt houden.

Lees meer »

Bitcoin weekupdate | week 11 | Wholecoiner worden

Is het niet geweldig! Van de week kreeg ik van twee personen in de Cryptofamily NL leercommunity de notificatie een wholecoiner te zijn geworden. Inmiddels hebben we meerdere wholecoiners in de community. Zij volgen allemaal de leertrajecten van de all-in package deal. Daar ben ik trots op want deze Bitcoiners hebben via de leertrajecten hun Bitcoin mindset getraind en praktische stappen genomen op het gebied van het verzamelen van meer BTC door persoonlijke begeleiding en zelfstudie. De wholecoiner status is een bijzondere status. Je bezit 1 van de 21 miljoen Bitcoin (waarvan 4 miljoen ook nog eens niet mee toegankelijk meer is). 

Lees meer »

Bitcoin weekupdate | Week 10 | 70K BItcoin

Hup! Bitcoin tikt het $70K prijsniveau aan na een week met relatief zijwaartse beweging op een ongekend hoog prijsniveau. Sommige analisten zeggen dat je als je het halving prijsniveau weet, je ook kunt uitrekenen hoe hoog het prijsniveau rondom de blow-off top van deze cyclus wordt. Dat zou een x-4 moeten zijn, als we van hun beweringen uit mogen gaan. 

Lees meer »

Bitcoin weekupdate | Week 9 | Omega-Candle

Wat een week! Bitcoin heeft een opwaarts momentum en reikt bijna naar de ATH van 2021 die op $69K per Bitcoin stond. Nog voor de Bitcoin halving. Deze actie kwam historisch gezien nooit eerder voor. Of het slechts een momentum is of een trend die langer doorzet, valt nog te bezien.

Lees meer »

Bitcoin weekupdate | Week 7 | 50K Bitcoin

50K Bitcoin Je merkt dat we in bullish territorium raken. De afgelopen weken was er een mooie opwaartse beweging van een $42K naar een $50K Bitcoin prijslevel. Er werd zelfs even een $52K aangetikt. Analisten verwachten een correctie terug naar $38K-$44K niveaus maar hebben ook het idee er compleet naast te kunnen zitten en een halvingprijsniveau van $70K niet uit te sluiten. 

Lees meer »

HANDIGE DEALS OM TE STARTEN

  • Opslagapparaat voor jouw Bitcoin LEDGER
  • Omzeil KYC-regels op een decentrale exchange Apex-pro
  •  Versterk jouw online anonimiteit met een VPN NORD VPN
  •  Reis anoniem en betaal met crypto Travala.com
  •  Vraag een digitale residentie aan Palau Residency

Boek accommodatie en vluchten met Bitcoin

Via Travala.com kun je jouw reizen en accommodaties betalen met Bitcoin en andere crypto. Je kunt ook met jouw debitcard betalen. Vraag HIER een debitcard van Crypto.com aan als je die nog niet hebt. Je kunt op andere exchanges ook debitcard vinden die je kunt gebruiken voor jouw transacties naar Travala.com. 

Lees meer »

Neem een wallet zonder KYC

Apex pro is een exchange en wallet zonder KYC. Dat betekent dat jij je Bitcoin kunt beheren en verhandelen zonder je persoonsgegevens af te geven. Zo kun jij je Bitcoin anoniem in bezit houden. APEX pro kent een veelzijdigheid aan beloningen en staking-pools zodat je jouw rendement maximaal kunt vergroten.

Lees meer »

Anoniem surfen op internet

Een Virtual Private Network (VPN) is een technologie die een veilige, versleutelde verbinding tot stand brengt tussen een gebruiker en een particulier netwerk via internet. Het primaire doel van een VPN is om de privacy en veiligheid van gebruikers te waarborgen, vooral wanneer ze toegang hebben tot internet via openbare netwerken.

Lees meer »

Krijg $25 Bitcoin tegoed

Crypto.com is een exchange waar je veel premium voordelen kunt vinden zoals het hebben van een debitcard en cashbacks op je aankopen. Je krijgt tevens streamingsdiensten zoals Netflix, Spotify en Amazon Prime gratis. Maak een account aan en start met het leven als een Bitcoiner. Je krijgt $25 start tegoed om op je account te zetten.

Lees meer »

Krijg €10.000 transactiekosten kado

Als je een account opent bij Bitvavo en een bedrag tot €10.000 verhandeld, word je vrijgesteld van handelskosten. Dit betekent dat je zonder enige extra kosten kunt handelen en je winst kunt maximaliseren. Het is een fantastische gelegenheid om je eerste stappen te zetten in de spannende wereld van cryptocurrency, zonder je zorgen te hoeven maken over extra kosten. Bitvavo is een Nederlands geregistreerd platform waar je via een IDeal betaling of overboeking gemakkelijk Bitcoin kunt kopen.

Lees meer »

Neem een cryptodebitcard

Wil je genieten van het gemak en de vrijheid van het doen van betalingen in zowel binnen- als buitenland? Ben je klaar om je financiële ervaring naar een hoger niveau te tillen? Dan is het tijd om een crypto debitcard te omarmen!

Lees meer »

Beveilig je seedphrase

Uw herstelzin van 24 woorden is de enige back-up voor je crypto opgeslagen op jouw Ledger-portemonnee. Het verdient daarom de best mogelijke bescherming. Met CRYPTOTAG wordt het opgeslagen op 6 mm dik titanium dat waterdicht, brandveilig, corrosiebestendig, hackerbestendig en kogelvrij is. In combinatie met je Ledger-apparaat is uw crypto nog nooit zo veilig geweest.

Lees meer »

TRAVELHACKS

DIGITALE RESIDENTIE PALAU | PALAU DIGITAL RESIDENCY

Bitcoiner Tim Draper heeft samen met de overheid van Palau (Micronesië) een optie voor digitale residentie voor Bitcoiners. Het is een identiteitsbewijs dat je kunt gebruiken om KYC-regels te omzeilen. Buiten dat geeft de goedkeuring van deze residentie het recht om 180 dagen op Palau te verblijven in plaats van 30 en kun je gebruik maken van een 0% belasting op crypto-bezit. De moeite waard om in te investeren. Voor $295 heb je 1 jaar residentie. Voor iets meer dan $1000 5 jaar. Je kunt ook voor 10 jaar kiezen. De services rondom deze ID worden later uitgebreid naar de mogelijkheid een digitaal woonadres te hebben en een energierekening te overleggen zodat je overal kunt inloggen. Je kunt er ook hotels mee boeken en auto's huren. Het is volledig "backed by Palau government". Het is een maas in de wet, dus (nog) niet illegaal.

Lees meer »

LEGALISEREN VAN DOCUMENTEN EMIGRATIE

Wanneer je begint te denken aan emigratie of het langer gaan verblijven in het buitenland dan is een eerste stap het legaliseren van belangrijke documenten van jouw gezin.  Je kunt starten met het aanvragen van een apostillestempel op jouw documenten via jouw lokale rechtbank. In dit blog alles dat je moet weten over het legaliseren van documenten als je van plan bent te emigreren of voor lange tijd in het buitenland gaat wonen/werken. Een apostillestempel is een dikke rode vloeibare rode stempel die op jouw documenten wordt gezet incluis een verklaring van legalisering op het document via een sticker met een hologramveiligheid ingebouwd

Lees meer »

SCHADUW VLIEGTICKETS

Cryptofamily focust op een Bitcoin droomleven en daar hoort reizen bij. Bitcoiners hebben hun eigen contra-economie, een parallel banksysteem en hun eigen travelhacks

Lees meer »

TWEEDE PASPOORT VOOR BITCOINERS

Voor Bitcoiners zijn er legaliseringprogramma's zodat je relatief gemakkelijk een residentie/burgerschap kunt aanvragen in landen die Bitcoiners een warm welkom heten. PlanBpassport.com helpt je bij het regelen van de legalisering. PlanB is een exclusieve service voor Bitcoiners die om allerlei redenen een noodzaak zien om een secundaire residentie anders dan hun thuisland te hebben. Jouw Bitcoin droomleven kun je in onderstaande landen gemakkelijker realiseren dan andere landen. Een voorwaarde is veelal het laten zien dat kapitaalkrachtig bent of het laten zien dat je inkomen hebt buiten het land waarin je burgerschap aanvraagt. Op deze pagina worden de landen in het PlanB migratieprogramma beschreven. In de downloadbare bestanden onder elke beschrijving kun je alle cijfers en voorwaarden voor legalisering in het betreffende land lezen

Lees meer »

REIZEN MET PRIORITY PASS

Als Bitcoiner kun je gebruik maken van de internationale Priority Pass die het reizen comfortabel maakt. Deze pas geeft je toegang tot alle airportlounges op vliegvelden. Sommige airportlounges hebben zelfs een zwembad. In een airportlounge kun je gratis snacks en drinken pakken. Vaak ook alcoholische varianten. De WiFi is optimaal en er zijn (massage) en loungestoelen om comfortabel te kunnen reizen. Met een Priority Pass krijg je korting in Duty Free shops en kun je transfers regelen met een privé chauffeur die jou opwacht bij de gate bij aankomst

Lees meer »

BITCOIN VRIENDELIJK GRIEKENLAND

Griekenland komt op ranking lijsten van Bitcoin-vriendelijkheid niet per definitie naar voren als een cryptovriendelijk land maar is toch een aantrekkelijk land voor Bitcoiners. De versnippering door eilanden zorgt ervoor dat Bitcoiners in anonimiteit kunnen leven. Het legaliseren van burgerschap in Griekenland is ook een relatief gemakkelijk proces

Lees meer »

BITCOIN VRIENDELIJK MEXICO

Mexico is voor veel Bitcoiners een aantrekkelijk land. Tijdens de pandemie was Mexico een van de weinige landen die niet om een vaccinatiestatus vroeg en vrije toegang bood. De afgelopen jaren zijn daarom relatief veel vrijheidszoekers en Bitcoiners naar Mexico verhuisd

Lees meer »

BITCOIN VRIENDELIJK PORTUGAL

Portugal is een interessant land voor Bitcoiners. Tot in 2022 verklaarde Portugal geen belasting te heffen op cryptobezit. Op dat gegeven zijn Bitcoiners naar Portugal verhuisd. De huidige wetgeving geeft nog geen uitsluitsel hoe Bitcoin in Portugal wordt belast

Lees meer »

REIZEN, HOTELS, AUTO'S BOEKEN MET CRYPTO

Bitcoiners boeken hun reizen via Travala.com. Een boekingswebsite met een applicatie voor jouw telefoon met dezelfde variatie aan accommodaties, autohuur, activiteiten en en vliegtuigvluchten zoals andere aanbieders.  Gooi Booking.com over de heg. Reis met Travala.com als je een Bitcoiner bent. Het helpt jou te reizen zonder notitie naar banken.

Lees meer »

GEBRUIK VAN DEBETCARD TIJDENS HET REIZEN

Het zal je verbazen hoe gemakkelijk je reist met crypto debetcard. Jouw debetcard geeft je de mogelijkheid om in winkels in het buitenland te betalen zonder dat banken weten welke transacties je maakt en waar. Cryptofamily gebruikt de Crypto.com debetcard omdat deze veruit de beste voorwaarden en voordelen heeft. Jouw Crypto.com debetcard kun je HIER aanvragen. Je maakt een account aan op de Crypto.com exchange en kunt direct een digitale variant van de kaart aanvragen. De digitale variant kun je je gebruiken voor online aankopen. Na een x-aantal weken ontvang je ook de fysieke kaart in jouw brievenbus. Een debetcard is een kaart die je zelf vult met kapitaal. Je kunt de kaart vullen met geselecteerde cryptomunten en Bitcoin. De crypto wordt omgezet in Euro of een andere valuta die je kunt gebruiken bij transacties. De kaart werkt hetzelfde als een pinpas. Je kunt hem tegen de pinmachine in een winkel aanhouden en het bedrag wordt in de juiste valuta betaald. Soms moet je jouw pincode invoeren om de transactie te doen. De kaart werkt in winkels die Visa accepteren. In de regel zijn dat de meeste winkels die je tegenkomt. Een debetcard kun je op verschillende niveaus krijgen. Afhankelijk van jouw kapitaal krijg je een hoger gerankte kaart met meer voordelen

Lees meer »

CRYPTO VRIENDELIJKE LANDEN

Er wordt elk jaar gepeild welke landen het meest cryptovriendelijk zijn. Cryptovriendelijk betekent een gunstig belastingklimaat, aantrekking van cryptobedrijven, aantrekking van kapitaal, gemakkelijk huisvesten en burgerschap krijgen en het gemakkelijk gebruiken van Bitcoin en andere crypto in het dagelijks leven.  Het Bitcoinvriendelijk zijn van een land wordt ook gemeten aan de hand van het percentage cryptobezit in een land en de vertegenwoordiging van miners (eenlingen en bedrijven die Bitcoin en andere crypto "delven" en de rekenkracht en verificatie van de blockchain bewaken)

Lees meer »

CURSUSSEN & BRONNEN

Bitcoin Boekenlijst

Lees je in op de Bitcoin revolutie en de mogelijkheden die Bitcoin voor jouw leven geeft. We hebben een Bitcoin boekenlijst met essentiële Bitcoin boeken waar je 1000-uren Bitcoin studie mee kunt volmaken.

Lees meer »

Cursussen

Bij Cryptofamily NL leer je hoe je Bitcoin kunt integreren in jouw leven en onderneming en hoe je kunt voorsorteren op een Bitcoin bullrun in 2025. In onze dynamische leeromgeving kom je in een netwerk van Bitcoiners die zich onttrekken aan een klassiek systeem. Ieder op zijn eigen niveau en met een eigen motivatie. In de leertrajecten werk je aan een vast omkaderd doel: meer vrijheid creëren voor jezelf en jouw gezin met Bitcoin en het vergroten van jouw portfolio voordat een Bitcoin bullrun losbarst. 

Lees meer »

Nieuw Bitcoin boek!

In het boek - Van Ratrace Naar Rijkdom - wordt op inspirerende wijze beschreven hoe Bitcoin jouw leven volledig kan transformeren. Je leert over de Bitcoin revolutie en Bitcoin miljonairs en de stappen om uit de ratrace te ontsnappen.

Lees meer »

Bitcoin Bronnen

Met onze zorgvuldig samengestelde informatieve artikelen, ben je goed op weg om je Bitcoin-kennis te vergroten en je voor te bereiden op een spannende toekomst in de wereld van digitale valuta.

Lees meer »

Bitcoin Deals

Ben je klaar om de wereld van Bitcoin te betreden en te profiteren van de vele voordelen die het te bieden heeft? Dan hebben we goed nieuws voor je! Met onze Bitcoin partnerdeals kun je niet alleen Bitcoin tegoed en vrije handelskosten krijgen, maar ook genieten van het gemak van een crypto debitcard en veilige opslag van je Bitcoin.

Lees meer »

BOEKENLIJST

Verboden Bitcoin boek - SOFTWAR - (Engels-PDF)

Het boek - SOFTWAR - is in 2023 verboden om te lezen. Overheden willen niet dat jij weet dat Bitcoin macht is. Ook voor jou! In het boek lees je over wat het betekent voor landen als zij Bitcoin bezitten. Het zou de monetaire status van landen en de vorm van oorlog voeren totaal veranderen. De paperback versie staat voor $100.000 op veilingsites. Wij hebben de digitale versie voor jou weten te bemachtigen.

Lees meer »

Bitcoin Focus Magazine (NL)

Ontdek ‘Bitcoin Focus’, het eerste Bitcoin-magazine van Nederland en België, nu beschikbaar voor pre-sale! Dit tijdschrift, vol met verhalen van de Nederlandse Bitcoin-community’s, biedt exclusieve inzichten van ondernemers, idealisten en technische experts. Lees nostalgische verhalen van vroege Bitcoiners, opinies en meer. Met bijdragen van experts zoals Aaron van Wirdum, Bart Mol, Bert Slagter en vele anderen. Reserveer je exemplaar en dompel je onder in de wereld van bitcoin. Levering in december 2023.

Lees meer »

De fiat standaard (NL)

Een volledige kosten-batenanalyse van de fiatstandaard. Wereldberoemde econoom, Saifedean Ammous, richt in "De Fiat Standaard" zijn unieke analytische blik op het fiatgeldsysteem. Hij fileert ons huidig systeem als een staaltje techniek en technologie, zoals hij ook deed voor bitcoin in zijn bestseller De Bitcoin Standaard.

Lees meer »

Het kleine Bitcoin boekje (NL)

Je hebt waarschijnlijk over Bitcoin gehoord op het nieuws of via vrienden of collega’s. Hoe komt het dat de prijs blijft schommelen? Is Bitcoin een goede investering? Hoe kan het een waarde hebben? Waarom praten mensen er over alsof het de wereld gaat veranderen?

Lees meer »

Alles gedeeld door 21 miljoen (NL)

"Stel je voor, alles wat er is en alles wat er ooit zal zijn, gedeeld door 21 miljoen." Dit boek begint met een stelling die ons aanzet tot nadenken en ons de uitdaging van bitcoin laat zien.In zijn boek onderzoekt Knut Svanholm op een briljante en eenvoudige manier hoe we denken, wat onze relatie met tijd, geld en waarde is en hoe deze met elkaar verweven zijn in ieder van ons. Knut Svanholm gaat met ons op reis door de economie, speltheorie, wiskunde, alchemie, filosofie en geweld, en uiteindelijk komen we aan bij de grootste paradigmaverschuiving in de samenleving: bitcoin. Een nieuw begin, een nulpunt. Svanholm gaat in zijn boek niet alleen in op de werking van bitcoin, maar ook op onze symbiotische relatie met bitcoin. Hij bespreekt de grootste problemen van onze tijd met krachtige metaforen en voorbeelden, zoals inflatie, klimaatverandering, eeuwige schulden en verspillende consumptie, en legt uit waarom de kortzichtige oplossingen van het fiatgeld onvermijdelijk zullen mislukken. Hij introduceert de lezers in de wereld van bitcoin, en toont ons hoe deze nieuwe munt een oplossing is in plaats van een bedreiging. De start van een nieuwe, verfijnde maatschappij.

Lees meer »

Gelaagd geld (NL)

Het is verre van eenvoudig een tijdloos bitcoinboek te schrijven, zeker nu de technologie is doorgebroken bij het brede publiek. Toch doet Nik Bhatia exact dat.

Lees meer »

EDUCATIEVE UITLEG 

Wat zijn Blackswan events

Een blackswan-event is een onverwacht evenement in het crypto-domein en/of daarbuiten waar investeerders niet op kunnen anticiperen. Zo'n evenement brengt paniek in de markt en opeenvolgende prijscrashes. In 2020 vond er een blackswan-event plaats dat later werd bestempeld als de "Covid-crash"  Vlak voor de Bitcoin-halving in 2020 raakte de (investerings)wereld (tijdelijk) onzeker door de aangekondigde lockdownmaatregelen en de propaganda van overheden. Toch kon deze Covid-crash als flashcrash worden aangemerkt. Door de razendsnelle informatieverspreiding in alternatieve nieuwkanalen wisten investeerders zich te herpakken en zagen burgers Bitcoin daadwerkelijk als een middel van betalen. Het truckers-protest destijds, in Canada, werd onder andere gefinancieerd door giften in Bitcoin. Dat was een logische actie omdat de bankrekeningen van de truckers werden bevroren. In 2022 waren er meerdere blackswan-events. Het FTX-schandaal was daarin de meest impactvolle. In de toch al corrigerende markt van 2022 bracht het FTX-schandaal de koerslijnen tot een dieptepunt waarvan we pas in 2023 konden herstellen. Er mag met recht worden gesproken over een schandaal. Achteraf zijn er meerdere bewijzen voor een samenspel tussen overheden, politiek en het FTX-platform dat failliet raakten, om de Bitcoin koers te kunnen manipuleren en investeerders te ontmoedigen.

Lees meer »

Historische projecten over digitaal geld en decentralisatie

In de jaren 80 begon de ontwikkeling van projecten en concepten die uiteindelijk hebben geleid tot de creatie van Bitcoin. Deze projecten waren gericht op het oplossen van problemen met betrekking tot digitale valuta en het creëren van een gedecentraliseerd betalingssysteem. Hieronder worden enkele van deze projecten en hun eigenaren beschreven.

Lees meer »

Wat is de Santa Rally en wanneer komt deze voor Bitcoin

Het fenomeen Santa Rally is een term die vaak wordt gebruikt in de crypto wereld om een stijging in de prijzen van cryptocurrencies aan het einde van het jaar te beschrijven. Deze rally vindt meestal plaats in het laatste kwartaal, met name in de maand december, en wordt geassocieerd met een toename van de vraag naar cryptocurrencies, waaronder Bitcoin.

Lees meer »

Wat zijn de nadelen van KYC voor crypto-investeerders en hoe kunnen ze dit omzeilen?

KYC, oftewel Know Your Customer, is een proces dat wordt gebruikt door financiële instellingen en platformen om de identiteit van hun klanten te verifiëren. Dit proces is bedoeld om witwassen, fraude en andere illegale activiteiten te voorkomen. Hoewel KYC een belangrijk instrument is om de integriteit van de financiële sector te waarborgen, zijn er enkele nadelen voor crypto-investeerders. In dit artikel zullen we deze nadelen bespreken en enkele manieren verkennen waarop investeerders KYC kunnen omzeilen.

Lees meer »

Wat betekent toenemend handelsvolume en hoe ga je ermee om

Een van de belangrijkste indicatoren die handelaren gebruiken om de markt te analyseren, is het handelsvolume. Het handelsvolume verwijst naar het totale aantal munten dat wordt verhandeld binnen een bepaalde periode, meestal gemeten in 24 uur. Een toenemend handelsvolume kan wijzen op een groeiende interesse en activiteit in de cryptomarkt.

Lees meer »

Waarom Bitcoiners niet enthousiast zijn over de plotselinge interesse van investeringsfonds BlackRock in Bitcoin in 2023

In 2023 heeft de wereld van cryptocurrencies een enorme groei doorgemaakt, waarbij Bitcoin de leiding heeft genomen als de meest prominente digitale valuta. Deze groei heeft de aandacht getrokken van grote investeringsfondsen, waaronder BlackRock, een van 's werelds grootste vermogensbeheerders. Hoewel de interesse van BlackRock in Bitcoin op het eerste gezicht positief lijkt, zijn veel Bitcoiners niet zo enthousiast als men zou verwachten. In dit artikel zullen we de redenen verkennen waarom Bitcoiners sceptisch zijn over de plotselinge interesse van BlackRock in Bitcoin.

Lees meer »

Vertraging van de goedkeuring van een Bitcoin spot ETF door Gary Gensler en de mogelijke redenen

De goedkeuring van een Bitcoin spot ETF (Exchange-Traded Fund) in de Verenigde Staten is een veelbesproken onderwerp in de crypto-industrie. Gary Gensler, de voorzitter van de Securities and Exchange Commission (SEC) in de VS, heeft tot nu toe vertraging opgelopen bij het goedkeuren van een dergelijk fonds. Dit heeft geleid tot speculatie en bezorgdheid onder Bitcoiners, die beweren dat Gensler in het voordeel van het klassieke monetair systeem werkt en schade toebrengt aan de crypto-industrie in de VS. In dit blog zullen we de mogelijke redenen achter de vertraging van de goedkeuring van een Bitcoin spot ETF door Gensler onderzoeken, evenals de perceptie van Bitcoiners over zijn voorkeur voor het klassieke monetair systeem.

Lees meer »

Bitcoin spot-ETF wat is het en wat levert het op

Een Bitcoin spot-ETF is een beleggingsinstrument dat is ontworpen om beleggers de mogelijkheid te bieden om indirect in Bitcoin te investeren zonder daadwerkelijk de cryptocurrency zelf te bezitten. In plaats daarvan volgt een spot-ETF de prijsbewegingen van Bitcoin door Bitcoin-futures of andere derivaten te kopen. Dit betekent dat beleggers kunnen profiteren van de prijsstijgingen van Bitcoin zonder de complexiteit en risico's van het bezitten en beheren van Bitcoin.

Lees meer »

Wat is FOMO en hoe ga je ermee om

FOMO, oftewel Fear of Missing Out, is een veelvoorkomend fenomeen in de cryptowereld. Het verwijst naar de angst om een lucratieve investeringsmogelijkheid te missen en daardoor potentiële winsten mis te lopen. Dit gevoel kan vooral optreden wanneer je bezig bent met een cryptostrategie en je ziet dat bepaalde munten snel in waarde stijgen.

Lees meer »

FUD- berichten - educatieve uitleg

FUD, wat staat voor Fear, Uncertainty, and Doubt, is een term die vaak wordt gebruikt in de cryptomarkt om te verwijzen naar negatieve berichtgeving of propaganda die bedoeld is om angst en twijfel te zaaien bij investeerders en gebruikers van cryptocurrencies. Het doel van FUD is om de prijzen van cryptocurrencies te manipuleren en mensen te ontmoedigen om in deze markt te investeren.

Lees meer »

FTX schandaal en de impact op de cryptomarkt

Eind 2021 werd de cryptowereld opgeschrikt door het FTX schandaal, een gebeurtenis die de markt deed crashen met maar liefst 70%. Dit artikel werpt een educatieve blik op het schandaal, identificeert de belangrijkste spelers en onderzoekt de redenen achter de marktcrash.

Lees meer »