EVENEMENT MANAGEMENT

High-end eventmanagement voor cryptogerelateerde organisaties, merken en personen

Welkom op onze eventpagina. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en managen van evenementen voor high-end opdrachtgevers. Voorheen hebben wij enerverende evenementen geproduceerd voor o.a. Rotterdamse Ondernemersprijs, Takumi Group en MissPublicity Marketing & P.R. Omdat wij ons bewegen in het cryptodomein hopen we ook de eerste evenementen in de crypto-industrie te mogen organiseren voor jou.

Party's, presentaties & tours

Cryptofamily NL produceert high-end evenementen voor organisaties en personen in het cryptodomein. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van evenementervaringen voor crypto-enthousiasten. Bij ons kun je terecht voor (deel)producties van je evenement en het management van bijeenkomsten, party's, presentaties en extravagante tours die je wil organiseren. 

Evenementconcept, productie & management

Cryptofamily NL is onderdeel van Rockstars Events. Een creatief evenementmanagement bureau voor Metropool Rotterdam. Wij zijn verbonden aan high-end PR bureaus en de creatieve kunst- en muzieksector. Je kunt bij ons je evenementconcept laten ontwikkelen, de productie van een evenement uitbesteden en het management tijdens events laten uitvoeren. We kunnen alles regelen van concept tot de afwas.

Locatie omtoveren tot Crypto-Wahalla 

Wij hebben een uiterst goede kijk op wat crypto-enthousiastelingen beweegt en amuseert. Ons netwerk in de crypto-industrie is relatief groot waardoor we onderdelen van een programma kunnen aandragen. Bij ons staat de ervaring van gasten en host centraal. Wij gebruiken de locatie als canvas. Dat betekent dat wij met onze creatieve input elke locatie kunnen omtoveren tot crypto-Wahalla

Wie zijn onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn high-end merken, personen en communities die relatief grote en kleinschalige en intieme evenementen willen organiseren in het cryptodomein. Het gaat hier om borrels, feesten, presentaties, shows en uitstapjes.

Wat kun je verwachten

Afhankelijk van onze afspraken met jou kunnen wij een onderdeel of de gehele productie en het management van je evenement op ons nemen. Onze crew komt uit de creatieve sector en het high-end horeca domein en hebben allemaal een voorliefde voor Bitcoin en andere crypto. We kunnen exclusieve en verrassende input geven aan je evenement-concept en taken uit handen nemen voor-, tijdens en na de evenementdag. Wij zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken en werken met korte lijnen in communicatie. Je krijgt een digitale pagina waarop het concept en voortgang steeds te volgen is.

Hoe gaan we te werk

Samen met jou kijken we naar het doel van het evenement en de pratische zaken die je nodig gaat hebben. We bekijken je netwerk en hoe dat op ons netwerk past om het concept te ontwikkelen en unieke insteken te vinden voor locaties. programmering en catering als je dat wenst. Wij gaan aan de slag met het het (door)ontwikkelen van je evenementconcept en komen op den duur met een draaiboek, partnerlijst en een visuele uiting om de sfeer te bepalen. Na akkoord op onze fee kunnen we aan de slag met het inschakelen van partijen, boeken van locaties en het uitwerken van de KPI's zodat je kunt meten wat de waarde was van je evenement. 

EVENEMENT SERVICES

Full-service evenement ondersteuning

Wij bieden een full-service evenementondersteuning voor jouw feesten, presentaties en bijeenkomsten. Dat betekent dat we onderdelen van evenementen en complete evenementen kunnen produceren en managen. Wij kijken er naar uit om onderdeel te zijn van een spectaculair evenement voor jouw doelgroep en community. Ons netwerk is excentriek en high-end. Daarom kunnen we verrassende experiences voor je publiek uitbouwen. 

CRYPTO EVENEMENTEN

MANAGEMENT

DRINKS & CATERING

IDEE & CONCEPT

FOTO & VIDEO

VORM & DECORATIE

GOODIEBAGS

ENTERTAINMENT


CRYPTOFAMILY EVENTS

Creatieve evenementen in cryptospace

Party's & Bijeenkomsten

Productie en management van enerverende feesten en bijeenkomsten op exclusieve locaties met een high-end hospitality en catering.

Presentaties & Lanceringen

Productie en management van presentaties met sprekers en voor essentiële producten en personen uit het cryptodomein.

Tours & Tripjes

Productie en management van gave tours en tripjes langs inspirerende bedrijven en locaties in exclusieve vervoersmiddelen

EVENEMENT PRODUCTIE AANVRAGEN 

Laat je gegevens achter zodat we je kunnen bellen over de (deel)productie voor jouw evenement