Bitcoin Buddy overleg abonnement

Bitcoin begeleiding op maat

Ben je klaar om jouw Bitcoin strategie naar een hoger niveau te tillen? Met het Bitcoin Buddy overleg-abonnement kun je regelmatig overleg plegen over je Bitcoin strategie, het opzetten van je Bitcoin banksysteem en het voorbereiden op parabolische bullactie.  Je krijgt toegang tot waardevolle inside informatie over de all-in Bitcoin levensstijl en kunt een waardevol gesprek hebben zodat je meer visie krijgt en doelen scherp kunt stellen. 


Wat biedt het Bitcoin Buddy overleg abonnement

1. Strippenkaart voor 8  overlegsessies: Onze strippenkaart geeft je toegang tot 8  overlegsessies met een all-in Bitcoin expert. Deze sessies bieden je de mogelijkheid om diepgaande vragen te stellen, advies op maat te krijgen en jouw strategie bij te sturen waar nodig.

2. Videobellen: Voor wie de voorkeur geeft aan face-to-face contact, bieden we ook de optie om via videobellen te overleggen. Dit zorgt voor een persoonlijker gesprek en de mogelijkheid om visueel complexe onderwerpen beter te bespreken door schermen te delen en modellen te bekijken.

3. Persoonlijke consultatie: Met het Bitcoin Buddy overleg-abonnement krijg je persoonlijke aandacht en advies dat specifiek is afgestemd op jouw situatie en doelen. Door regelmatige consultaties kunnen wij jou beter leren kennen en onze adviezen nauwkeuriger afstemmen op jouw behoeften.

4. 24/7 WhatsApp Bitcoin hulplijn: Met onze 24/7 WhatsApp Bitcoin hulplijn ben je nooit alleen. Heb je een snelle vraag of heb je hulp nodig bij een urgente beslissing? Wij staan altijd klaar om je te helpen, ongeacht het tijdstip. Dit biedt je de zekerheid dat je altijd toegang hebt tot deskundig advies wanneer je het nodig hebt.

BESTEL HIER JE ABONNEMENT

Waarom kies je voor het Bitcoin Buddy abonnement

  • Op maat gemaakte strategieën: Door de persoonlijke benadering kunnen wij jou helpen met strategieën die specifiek werken voor jouw situatie.
  • Betrouwbare inside informatie: Ontvang waardevolle informatie en inzichten die je een voorsprong geven.
  • Continuïteit en begrip: Regelmatig overleg zorgt voor een doorlopende ondersteuning en een beter begrip van jouw behoeften en doelen.
  • Altijd bereikbaar: Met de 24/7 WhatsApp hulplijn ben je verzekerd van snelle en deskundige hulp wanneer je die nodig hebt.
1-op-1 begeleiding

Bitcoin Buddy overleg abonnement

€ 395,95
1-op-1 begeleiding

Bitcoin Buddy overleg abonnement

€ 395,95

Neem een Bitcoin Buddy overleg abonnement en bespreek regelmatig je strategie, het Bitcoin-bankieren en het opzetten van je all-in Bitcoin levensstijl via een handig strippenkaart om 8 keer te overleggen.