Bitcoin Boekenlijst

Jouw Bitcoin boekenlijst moet uitgebreid en compleet zijn als je succesvol wil investeren in Bitcoin. Je moet je inlezen in de fundementele waarde van Bitcoin voor jouw leven en voor de toekomst om vertrouwen te houden in je investering en je all-in Bitcoin levensstijl. Besteed 1000 uur aan het opdoen va Bitcoin kennis. Bestel de Bitcoin Standaard en het verboden Bitcoin boek - SOFTWAR - en vele andere essentiële Bitcoinboeken via onze Bitcoin boekenlijst.

Leer termen en begrippen

Cryptowoordenboek (NL)

€ 4,95
Leer termen en begrippen

Cryptowoordenboek (NL)

€ 4,95

Ben op de hoogte van de meest gebruikte termen in het cryptodomein met Nederlandse uitleg. Digitale versie PDF-format per email te ontvangen.

Bitcoin Goudkoorts - Ebook

Sta je klaar om een financieel meesterwerk te ontdekken dat je kijk op geld en jouw Bitcoin investering voor altijd zal veranderen? Duik in de - Bitcoin Goudkoorts- en ontdek waarom het risicovoller is om fiatgeld te bezitten dan Bitcoin. Dit boek biedt je diepgaande inzichten in de toekomst van Bitcoin en de onmisbare rol die het zal spelen in de komende tien jaar.

Lees meer »

Verboden Bitcoin boek - SOFTWAR - (Engels-PDF)

Het boek - SOFTWAR - is in 2023 verboden om te lezen. Overheden willen niet dat jij weet dat Bitcoin macht is. Ook voor jou! In het boek lees je over wat het betekent voor landen als zij Bitcoin bezitten. Het zou de monetaire status van landen en de vorm van oorlog voeren totaal veranderen. De paperback versie staat voor $100.000 op veilingsites. Wij hebben de digitale versie voor jou weten te bemachtigen.

Lees meer »

Bitcoin Focus Magazine (NL)

Ontdek ‘Bitcoin Focus’, het eerste Bitcoin-magazine van Nederland en België, nu beschikbaar voor pre-sale! Dit tijdschrift, vol met verhalen van de Nederlandse Bitcoin-community’s, biedt exclusieve inzichten van ondernemers, idealisten en technische experts. Lees nostalgische verhalen van vroege Bitcoiners, opinies en meer. Met bijdragen van experts zoals Aaron van Wirdum, Bart Mol, Bert Slagter en vele anderen. Reserveer je exemplaar en dompel je onder in de wereld van bitcoin. Levering in december 2023.

Lees meer »

De fiat standaard (NL)

Een volledige kosten-batenanalyse van de fiatstandaard. Wereldberoemde econoom, Saifedean Ammous, richt in "De Fiat Standaard" zijn unieke analytische blik op het fiatgeldsysteem. Hij fileert ons huidig systeem als een staaltje techniek en technologie, zoals hij ook deed voor bitcoin in zijn bestseller De Bitcoin Standaard.

Lees meer »

Het kleine Bitcoin boekje (NL)

Je hebt waarschijnlijk over Bitcoin gehoord op het nieuws of via vrienden of collega’s. Hoe komt het dat de prijs blijft schommelen? Is Bitcoin een goede investering? Hoe kan het een waarde hebben? Waarom praten mensen er over alsof het de wereld gaat veranderen?

Lees meer »

Alles gedeeld door 21 miljoen (NL)

"Stel je voor, alles wat er is en alles wat er ooit zal zijn, gedeeld door 21 miljoen." Dit boek begint met een stelling die ons aanzet tot nadenken en ons de uitdaging van bitcoin laat zien.In zijn boek onderzoekt Knut Svanholm op een briljante en eenvoudige manier hoe we denken, wat onze relatie met tijd, geld en waarde is en hoe deze met elkaar verweven zijn in ieder van ons. Knut Svanholm gaat met ons op reis door de economie, speltheorie, wiskunde, alchemie, filosofie en geweld, en uiteindelijk komen we aan bij de grootste paradigmaverschuiving in de samenleving: bitcoin. Een nieuw begin, een nulpunt. Svanholm gaat in zijn boek niet alleen in op de werking van bitcoin, maar ook op onze symbiotische relatie met bitcoin. Hij bespreekt de grootste problemen van onze tijd met krachtige metaforen en voorbeelden, zoals inflatie, klimaatverandering, eeuwige schulden en verspillende consumptie, en legt uit waarom de kortzichtige oplossingen van het fiatgeld onvermijdelijk zullen mislukken. Hij introduceert de lezers in de wereld van bitcoin, en toont ons hoe deze nieuwe munt een oplossing is in plaats van een bedreiging. De start van een nieuwe, verfijnde maatschappij.

Lees meer »

Gelaagd geld (NL)

Het is verre van eenvoudig een tijdloos bitcoinboek te schrijven, zeker nu de technologie is doorgebroken bij het brede publiek. Toch doet Nik Bhatia exact dat.

Lees meer »