$47K niveau in het vizier

Wie is er nog Bitcoin blij? Fidelity Investments is bijvoorbeeld superblij. Zij hebben de afgelopen week voor meer dan $70M aan BTC gekocht om zeker te stellen in hun ETF-fonds. Zij hadden cash-on-the side om dat te bewerkstelligen. Ze konden de dip kopen.

 

Hier kun je de dagelijkse ETF-inflows van fondsen zien

 

Dat weegt echter niet op tegen de tientallen miljoenen Dollars aan Bitcoin die Duitsland (mogelijk verder) dumpt en de mogelijke Mt Gox BTC die ergens de markt op gezwengeld kan worden. De totale massa samen (Duitsland en Mt Gox) is totaal bijna 200.000 BTC die in de wachtrij zou kunnen staan om op de markt te worden losgelaten.

30% correctie is een $47K niveau

 

Of dat echt een vrije val naar een $47K-$50K level gaat betekenen, valt nog te bezien. Het $50K niveau kent een relatief sterke support waar wellicht moeilijk doorheen te breken valt. Daar zal de strijd tussen bulls en bears losbarsten. Daar wordt bepaalt of BTC door de 50K levels heen zakt of toch opveert. De bulls weten dat er parabolische actie aankomt in 2025. De bears weten dat ook maar verwachten (en bewerkstelligen) eerst een correctie van meer dan 30% vanaf de laatst gemaakte top ($70K). Op dat 30% correctie niveau zitten we bijna ($70K naar $47K). In de bullmarket 2020-2021 zagen we ook correcties van 30% voordat er enorme bullish prijsactie ontstond. Dat zou dan toch betekenen dat BTC naar een $47K level trekt.

 

Als BTC door het $50K niveau zakt dan is het $47K niveau o.a. een psychologisch niveau. Dit omdat het de eerste significante top was in januari van dit jaar rondom de ETF-lancering. Het was de top van een bullrally in januari. Je kunt daarom niet uitsluiten dat Bitcoin die richting op wil trekken. 

 

Voor veel investeerders zou dat een doorn in het oog zijn. Die hebben geen cash-on-the side om de dip te kopen. Die hebben van januari tot en met april 2024 (in de ETF-hype) Bitcoin gekocht rondom $60K-$70K niveaus. Sommigen met een all-in mentaliteit. Die zijn nu aan het rekenen omdat (als ze hadden gewacht met kopen) een x-meer Bitcoin in bezit zouden kunnen hebben. Zij moeten nu óf meer contanten hebben om de dips te kunnen kopen of deze correctie uitzitten tot het prijsniveau weer bij trekt. Ze zouden ook kunnen overwegen nu hun BTC te verkopen maar dat zou een 10%-30% verlies betekenen. De hoop zou dan zijn dat BTC terugtrekt naar het $47K niveau, waar zij hun BTC weer zouden kopen waardoor zij een x-procent meer BTC zouden kunnen bezitten na de correctie.

 

Wie deze dip koopt gaat een keer 3 volgend jaar

 

Als we naar de Fear-and-Greed index kijken zien we een ronduit angstig sentiment onder investeerders. De meter zakt steeds verder weg richting rood. Als je aan het Dollar-Cost-Averagen bent, dan heb je nu de kansen van je leven. Je kunt Bitcoin nog eenmalig voor de parabolische run opslurpen op deze lage niveaus. Sommige analisten zeggen dat we nooit meer op deze niveaus Bitcoin kunnen kopen. Als je nu BTC koopt en je houdt de All-Time-High van $150K per BTC voor ogen dan kun je dus rekenen op een keer-3 kapitaalvermenigvuldiging het komend jaar . Hebben we dan toch de (ook voorspelde) $350K top straks in 2025 dan is dat een keer 7.

Het is nu een kwestie van een ijzeren Bitcoin mindset hebben. Je kunt kopen of je moet uitzitten. Voor de uitzitters wordt het wellicht een zweterige zomer.

 

Fxck prijsactie! Hier gaat het om

 

Over de kinderen wil ik het trouwens nog even hebben. We hebben het steeds over de prijsactie maar dat is totaal niet de kern van waarom je in Bitcoin investeert. Je kunt met andere coins soms veel sneller winst maken. Het is belangrijk dat je beseft dat Bitcoin je uitweg is op heel veel nonsens die er aan lijkt te komen. Ik kwam bijvoorbeeld onderstaand bericht tegen.

Deze tekst hierboven zou jou de rillingen op je lijf moeten bezorgen. Ook als je geen kinderen hebt. Je bankrekening is het nieuwe wapen van overheden. Doe je niet mee? Dan wordt de boel bevroren. Ook je mobiliteit wordt aangetast. Niet meedeinen, is geen rijbewijs. Geen bankrekening dus ook geen toegang tot salaris, het kopen van producten, een verzekering, een huurhuis. Je wordt een totale outcast. Dit staat ons waarschijnlijk op een breed vlak te wachten. Niet meedeinen is uit de maatschappij worden afgezonderd. In 2020/2021 zagen we ook zoiets gebeuren tijdens de truckersprotesten in Canada tijdens de pandemie. Ook hun bankrekeningen werden bevroren waardoor gezinnen ronduit werden afgesloten van de economie en maatschappij.

 

DAAROM BEZIT JE BITCOIN! Onze tieners hoeven geen bankrekening. Die geef je een crypto-account met een debitcard. Salarissen, huren en de micro-economie in het gezin moet draaien om Bitcoin (en eventuele andere crypto). Alleen dan kom je enigszins onder dit soort dreigingen uit. Voor dat rijbewijs moeten we een oplossing vinden. Toch zijn er ook indicaties dat we straks niet eens een eigen vervoer middel mogen bezitten. Als je Bitcoin bezit, moet je absoluut op de hoogte zijn van de mogelijkheden van het Bitcoin bankieren. Niet omdat het allemaal zo handig is voor "de belasting" maar om jezelf en je kroost te beschermen tegen dit soort wanpraktijken.

 

 

Het wordt tijd dat je dieper de materie ingaat! Kom in het all-in Bitcoin leertraject en anticipeer op de Bitcoin bullrun 2025 en ga aan de slag met het opzetten van je Bitcoin bank. Het is NU de tijd om je vrijheid te gaan pakken, voordat je in een web van controle en afzondering terecht komt. 

 

Eerst bellen kan ook. Plan HIER een overleg in.