FOMO-levels

Sommigen vinden Bitcoin op dit moment ronduit saai. Er lijkt maar geen parabolische bullrun op gang te komen. Dat klopt. We zitten in de crypto-lente fase. Zomer moet nog komen. Crypto-summer betekent dat de posities die je eerder innam, gaan renderen en dat er van allerlei kanten geld toe gaat stromen in de markt. 

 

FOMO-levels

Er zijn een aantal Bitcoin prijsniveaus die een geldstroom zullen triggeren. De zogenaamde FOMO-levels. FOMO-levels zijn psychologische prijslevels waar bullish investeerders naar toe werken. Het zijn deels psychologische levels, deels levels gebaseerd op technische analyse. FOMO houdt in dat investeerders last krijgen van Fear-of-Missing-out. Zij maken ondoordachte beslissingen en stappen haastig met hun kapitaal de markt in. FOMO-levels waar je nu over hoort zijn de $80.000 en $100.000 levels voor Bitcoin. $80.000 is min of meer gebaseerd op technische analyse. Het $100K niveau is een psychologisch level. Dit komt voort uit de jacht naar het $100K level in de bullrun van 2021 die destijds niet werd aangetikt. In deze bullrun zou dat daarom zeker moeten lukken. Ik heb een video voor je gemaakt waarin de prijslevels van Bitcoin-bullrun worden benoemd en hoe jij kunt berekenen hoeveel je portfolio waard is op de top in 2025. Bekijk de video door op de afbeelding te klikken (YouTube)


BULLISH BITCOIN NIEUWS

Brazilian Neobank Nubank Introduces New Crypto Wallet Features for Bitcoin, Ether and Solana 

Check Cryptofamily NL Linktree voor een overzicht van deals, boeken, semi-geheime info en producten die je als Bitcoiner in je leven kunt gebruiken.


Als Bitcoiner kun je altcoins gebruiken om meer Bitcoin te verzamelen. Bitcoin-maximalisten vinden dat een doodszonde maar zolang je nog geen Bitcoin-miljonair bent, is er een weg om via altcoins je portfoliowaarde te vermeerderen. Je hoort wellicht al maanden dat het altcoin season aan gaat breken. Dat is een fase waarin altcoins (sterke) opwaartse actie gaan vertonen. Soms in een korte tijd een waardevermeerdering van een x-aantal keer. Altcoins zijn crypto van bedrijven. Daar ligt dan ook gelijk het gevaar. Het is gemanaged door mensen. Die kunnen falen waardoor jij slachtoffer kunt worden van hun handelen en beleid (koers crashes, pump-and-dumps, rugpulls, scams). Toch kun je op dit moment een aantal altcoins in je portfolio stoppen waarvan jij denkt dat het 1) een mooi project is, 2) opwaartse prijsactie laat zien. Voor de beginners is er een nieuwe feature op Bitvavo. Je kunt nu lezen wat de beschrijving is van elke altcoin die zij op hun exchange hebben staan. Het is een korte NL beschrijving van een redactie dus je doet zelf verder onderzoek bijvoorbeeld via Coingecko. Je doet onderzoek naar het project en de prijsactie. Je kunt bijvoorbeeld kijken hoe de altcoin presteerde in de bullrun van 2021. Het geeft je een inzicht in een prijsniveau dat het eerder behaalde. Dat prijsniveau wordt in de komende bullrun 2025 waarschijnlijk weer aangetikt. Je kunt dat prijsniveau vergelijken met de prijs die je vandaag betaalt voor de altcoin. Je kunt dan min of meer berekenen hoeveel x-keer je inlegbedrag straks meer waard is. Je wacht vervolgens op altcoin season. Die volgt in de regel na opwaartse (sterke) bullish actie van Bitcoin. Investeerders nemen winst uit hun Bitcoin-pot en kopen altcoins die daardoor (tijdelijke) opwaartse prijsactie laten zien. Vervolgens verkoop je de alts weer en zet je het bedrag (in stablecoins) apart voor de aankoop van Bitcoin als er een correctie is of er een bearmarket aanbreekt (langdurige periode op relatief lage prijsniveaus met sterke correcties naar beneden). Kom in de Bitcoin bullrun cursus als je dit onder de knie wil krijgen. 

 

HIER een index om te zien of het alt-coin season is.

BITCOIN HALVINGPRIJS IN 2028: $209.000

Om de Bitcoin-koersbewegingen in deze cyclus te begrijpen, kunnen we vast naar de halving-prijs van Bitcoin in 2028 kijken. Bitcoiner en wiskundige Fred Krueger heeft weer wat berekeningen voor ons gemaakt. Hij komt uit op een Bitcoin-halvingprijs van $209.000 in het jaar 2028. Dat kun je vast als perspectief nemen. Krueger geeft aan dat hij niet uitsluit dat we in deze cyclus al prijsniveaus kunnen zien tussen de $350.000 en $500.000 per BTC. Dat strookt ook met de Bitcoin fair value die in het stock-2-flow model van PlanB wordt aangegeven. Het lijkt nu astronomisch als je dat hoort. Een half miljoen per BTC. Er zijn meerdere wholecoiners in Cryptofamily NL leertrajecten. Sommigen hebben zelfs meer dan 1 BTC bij elkaar gesprokkeld de afgelopen maanden. Zouden dus toekomstige miljonairs kunnen zijn.

 

HIER de video van FRED KRUEGER over de BTC prijs rondom de halving 2028.

 

HIER een video die we hebben gemaakt met een versimpelde Nederlandse uitleg van wat Fred zegt


SAMURAI COIN MIXER ONDER VUUR

De FUD-berichten van afgelopen week komen deels voort uit de case die de openbare aanklager in de USA opbouwt tegen het platform Samurai Wallet. De FBI bemoeit zich er mee. De Samurai-wallet founders zijn inmiddels opgepakt. Zij sluiten aan in het rijtje van Silkroad founder Ross Ulbricht die een levenslange (!) straf uitzit voor het ontwikkelen van een marktplaats. Samurai-wallet noemt zichzelf - Een Bitcoin-wallet voor de straat-. Daar heeft de FBI uiteraard wel oren naar als het gaat om onderzoek. Samurai wordt beticht van het witwassen van meer 100 miljoen Dollar. Samurai-wallet is een platform dat je kunt gebruiken als coin-mixer. Een mixer (tumbler) is een transactiemethode die stromen van crypto mixt. Deze komen in een grote poel terecht waarop daarna de bestaande crypto in de poel opnieuw aan je wordt verdeeld. De verwijting is nu dat Samurai witwaspraktijken hanteert. Uit een onderzoek van blockchain-analysebedrijf Chain-analysis komt naar voren dat slechts 10% van de Bitcoins die in 2019 naar mixers zijn gestuurd afkomstig waren van criminele activiteiten. Het coinmixen is bedoeld om anonimiteit te waarborgen. Nadelen zijn het ontvangen van "vuile Bitcoin" dus Bitcoin die wel voor criminele activiteiten zijn gebruikt. Het voordeel is het kunnen beheren van Bitcoin zonder je persoonsgegevens af te geven. Dat is de kern van de Bitcoin-revolutie. Transacties maken zonder inmenging van overheden en klassieke banken. Coinmixen is geen nieuw fenomeen. Het is eerder nog niet zo op de radar geweest bij overheden als nu. Je ziet dat de door Whitney Webb genoemde- War on Privacy - steeds meer vorm aanneemt. Je zult steeds je Bitcoin banksysteem moeten aanpassen om je Bitcoin in bezit te blijven houden. Je maakt keuzes. Klassiek systeem of Bitcoin-banking. In de all-in package cursusdeal leer je jouw Bitcoin bank op te zetten. Kortingscode -LETSGO - voor 50 piek korting.

 

Coinmixer die je kunt gebruiken:

Wasabi Wallet - Bitcoin privacy wallet with built-in coinjoin


Op 30 april wordt naar aller waarschijnlijkheid een Bitcoin spot-ETF gelanceerd in Hong Kong. Het handelsgebied voor Azië. Na de succesvolle introductie in de VS volgt nu Azië met dit Bitcoin (en Ethereum) beleggingsproduct. Er wordt verwacht dat er miljarden de Bitcoin markt in zullen stromen. Dat zou na de halving die het in circulatie brengen van Bitcoin moeilijker maakt, een kapitaal-toestroom betekenen waarop de Bitcoin-prijs zal reageren. Hoewel het lijkt alsof de ETF's een groot deel van de Bitcoin opsnoepen (wat we dus niet willen, instituten zou je als ware Bitcoiner zoveel mogelijk willen weren). Uit berekeningen van 3 maanden geleden komt naar voren dat ETF-fondsen inmiddels 3% van de Bitcoin voorraad bezitten. Dat lijkt nog weinig. Toch moet je beseffen dat een Bitcoin bull zoals als Michael Saylor er jaren over heeft gedaan om 1% te bezitten. De ETF-fondsen deden hier enkele maanden over. Als je een ETF koopt, dan heb je geen Bitcoin in bezit. Je hebt een aandeel in Bitcoin dat door een fonds wordt beheerd. ETF's zijn doorgaans gewild bij oudere generaties beleggers (Boomers). Zij geven in feite de sleutel tot hun Bitcoin aan een fondsenmanager.