Wanneer Bitcoin kopen

Bitcoin beweegt zich relatief zijwaarts. Dat betekent dat Bitcoin in een bandbreedte beweegt met toppen en bodems. Als je een handelaar bent, zou je die bewegingen kunnen gebruiken voor je strategie om meer Bitcoin te verzamelen. Toch is het risicovol je Bitcoin te verhandelen. Het timen van de markt is moeilijk. De afgelopen maanden bewoog BTC op een manier die we niet eerder zagen. Er werd nog voor de halving een nieuwe ATH bereikt. De Bitcoin halving zal over zo'n 30 dagen plaatsvinden. HIER heb je de Bitcoin halving clock zodat je dat bij kunt houden.

Wanneer meer Bitcoin kopen?

De meest gestelde vraag in gesprekken van afgelopen week was; wanneer meer Bitcoin kopen? Analisten zeggen dat we pas op 25% van de bullmarket zitten. Nog 75% te gaan, dus. Je zou kunnen zeggen dat elke Bitcoin die je nu nog voor het (wederom) aanraken van de ATH (2021: $70K en 2024: $73K) koopt, een relatief veilige investering is. Dit omdat je weet dat de lange termijn trend, historisch gezien, na een halving opwaarts is. Je kunt bijvoorbeeld elke correctie die je ziet, gebruiken om een hoopje Bitcoin te kopen. Je bent dan bezig met een Dollar-Cost-Average strategie op de bodems. Je kunt zelfs op de toppen kopen zolang BTC onder dat niveau beweegt. Belangrijk is dat je jouw gemiddelde aankoopprijs drukt om uiteindelijk je rendement te vergroten. Met een investment-tracker kun je dat bijhouden.Afgelopen week werd er in de VS bekend gemaakt dat er een kans is op het verlagen van de rente op leningen. Er wordt geopperd dat er over het jaar 2024 heen drie momenten zijn waarop de rente wordt verlaagd. In de kern betekent het dat het lenen van geld goedkoper wordt. Het is als het ware een injectie in de economie omdat er een aanmoediging is om meer geld te lenen en te besteden. Sommige analisten verwachten dat een deel van dat kapitaal naar Bitcoin zal vloeien. Zij noemen dit een bullish motor voor Bitcoin. Andere bullish motoren in 2024 zijn:

- De Bitcoin halving

- De kapitaalinjecties door Bitcoin spot-ETF's 

- (USA) Verkiezingen (geld beloftes)

Er wordt gezegd dat dit een droomscenario is voor de prijsactie van Bitcoin. Toch ben je altijd op je hoede. Bitcoin draait niet om papieren Bitcoin (spot-ETF's) en verkiezingen. Als Bitcoiner laat je dit grotendeels van je afglijden. Je bent altijd 5-stappen vooruit. Het wordt tijd dat je leert Bitcoin bankieren en doelen stelt m.b.t. hoe jij je leven in gaat richten de komende 2 tot 5 jaar. Bitcoin prijsactie is meegenomen. Toch is het niet de kern. Alle beloftes uit de klassieke wereld heb je al eens gehoord. Voor je het weet wordt een Central Bank Digital Currency en een social creditscore ingevoerd. Hoe eens ben jij het met zulke maatregelen? Misschien doe je aan de voorkant mee. Aan de achterkant heb je een exitplan nodig. Je exitplan = Bitcoin. Boek een  gesprek in  mijn persoonlijke agenda om je strategie en plannen te bespreken.

Welke correcties kun je verwachten

Sommige investeerders verwachten een correctie op korte termijn. Bitcoin zou terug naar een $40.000 per Bitcoin kunnen bewegen volgens bearish investeerders. Gematigde voorspellingen gaan over een correctie naar een $50K-$60K niveau. Bullish voorspellingen gaan over een opwaartse actie richting een $75K-$100K niveau, nog voor de halving. Er zijn ook investeerders die hele diepe dalen zien en Bitcoin op een $12K-$20K zien belanden. Anderen vinden dat een vreemd idee. Op zulke levels zouden er flashcrashes zijn, volgens hen. Dat betekent dat de prijs het niveau aantikt maar direct omhoog veert omdat er talloze kooporders zijn op de weg naar beneden en naar boven. Dat klinkt mooi. Maar stel dat BTC echt naar dit soort niveaus terugtrekt, dan neemt paniek de overhand. Er zullen dan weinig investeerders zijn die durven te kopen. Vooral retailers en nieuwelingen niet. Als je een slimme investeerder bent dan zoek je naar bronnen die bevestigen dat Bitcoin in een bullmarket zit zodat je in staat bent om bij correcties zonder emotie meer Bitcoin te verzamelen. Dat is moeilijk! Als de meute angstig raakt, zul je zelf ook onzeker raken. Het inlezen op de fundamenten van Bitcoin is daarom belangrijk. Hier een Bitcoin-boekenlijst.


Bitcoin fashion shoppen

Je voelde deze week al de lente-vibe.Heerlijk! Tijd voor een nieuwe garderobe. Cryptofamily NL runt een webshop met Bitcoin kleding met een fashiontwist. Bestel toffe Bitcoin hoodies, leggings, t-shirts en tassen via Cryptofamily Store - Bitcoin Beach Boutique


Ik zou het waarderen als je in het kader van de beperking van mijn account op LinkedIN, mijn andere social media kanalen volgt. Ik heb er dagelijks updates die ik eerder op LinkedIN plaatste. Nu veelal in videovorm. Zie je daar!

 

Instagram

TikTok

Facebook

YouTube

Bitcoin $1.000.000 Arthur Hayes

In een gesprek tussen Crypto-miljardair Arthur Hayes en Tech-investeerder Anthony Pompliano wordt het $1.000.000 per Bitcoin scenario nog eens benadrukt. Hayes wijdt zijn gesprek aan de onstabiele macro-economische factoren, de schuldenstatus van de VS en landen die de Bitcoin standaard adopteren. Hayes heeft in eerdere interviews laten weten een blackswan te verwachten op korte termijn. Deze zou in het voordeel van centrale overheden moeten uitspelen maar zal uiteindelijk het totale tegenovergestelde bereiken. De uitkomst? Een vlucht naar Bitcoin door burgers en bedrijven. Hayes geeft aan in hoeverre de desinteresse voor centrale overheden/banken en politieke figuren is doorgesijpeld in de maatschappij. "Mensen zijn post-covid toe aan een nieuwe wereld", zegt Hayes. Dit scenario hebben we natuurlijk al eerder gehoord. Het Build-Back-Better verhaal. Hayes is ervan overtuigd dat hetgeen uitgerold wordt door instituten die deze slogan bezigen, totaal de andere kant zal opslaan. Mensen zullen uiteindelijk een Bitcoin standaard aannemen omdat het hen zekerheid en vrijheid geeft.

 

Gesprek met Pomp en Hayes


HANDIGE LINKS VOOR JE BITCOIN LIFESTYLE

  • Opslagapparaat voor jouw Bitcoin LEDGER
  • Neem een premium exchange met debitcard Crypto.com
  • Omzeil KYC-regels op een decentrale exchange Apex-pro
  • Versterk jouw online anonimiteit met een VPN NORD VPN
  • Reis anoniem en betaal met crypto Travala.com
  • Vraag een digitale residentie aan Palau Residency