Wholecoiner worden

Is het niet geweldig! Van de week kreeg ik van twee personen in de Cryptofamily NL leercommunity de notificatie een wholecoiner te zijn geworden. Inmiddels hebben we meerdere wholecoiners in de community. Zij volgen allemaal de leertrajecten van de all-in package deal. Daar ben ik trots op want deze Bitcoiners hebben via de leertrajecten hun Bitcoin mindset getraind en praktische stappen genomen op het gebied van het verzamelen van meer BTC door persoonlijke begeleiding en zelfstudie. De wholecoiner status is een bijzondere status. Je bezit 1 van de 21 miljoen Bitcoin (waarvan 4 miljoen ook nog eens niet mee toegankelijk meer is). 

HIER een huisgemaakte video over wat de wholecoiner-status met zich meebrengt. Abonneer je gelijk op mijn YouTube kanaal met handige playlists zodat je zelf niet hoeft te zoeken naar info.

Tot 1 april kun je nog voor een redelijke prijs de all-in cursus package deal afnemen. Daarna wordt de toegangs-fee verhoogd omdat we in bullish territorium zitten en er meer aandacht moet worden besteed aan ieders status en strategie. Het wordt drukker aan de telefoon en het aantal mensen wat mee kan doen in de trajecten met persoonlijke begeleiding is beperkt. Investeer in dit leertraject zodat ook jij een wholecoiner-status kan omarmen.

Correctie!

Er was ook een licht sentiment van paniek in de tent. Een correctie in de laatste dagen van deze week. Een logische correctie, zo zeggen analisten. Het was niet te verwachten dat het momentum, dat 6 al weken aanhield, eindeloos bleef doorzetten. Er is o.a. een shake-out van retailers die voor het eerst de markt inkomen. Zij kochten de afgelopen anderhalve week op toppen in een bullish prijsactie en zien nu hun portfolio roodkleuren. Een correctie zorgt voor een shake-out omdat nieuwe investeerders hun fondsen uit paniek terugtrekken. De zwakke spelers worden in correcties als het ware uit de markt geschud.

 

"Fools, stupid en dummies"

Toevallig werd er op het kanaal van Tom Bilyeu een interview met Peter Schiff en Raoul Pal uitgezonden. Dit precies in een dalende koersbeweging. Olie op het vuur, dus. Schiff is een stock-broker. Pal is een Bitcoiner (met uitstapjes naar alt-coins). In het 3 uur durende gesprek trekt een parade van pro-Bitcoin statements van Pal en anti-Bitcoin statements van Schiff voorbij. Schiff benoemt onder andere de waarde van het investeren in gebouwen en goud. Schiff is een gold-bug en noemt Bitcoiners in het gesprek om de haverklap : "fools, stupid and dummies".  Schiff komt met aardige statements uit de klassieke wereld die je zouden kunnen verleiden minder geloof te hebben in Bitcoin.

 

Schiff zou eens een stand-up moeten hebben met Michael Saylor. Saylor zou het statement om in gebouwen en goud te investeren direct ontkrachten met historische gegevens. Toch viel mij iets op in het interview. Schiff zegt op een gegeven moment op de vraag of hij ooit gedacht heeft aan het kopen van Bitcoin een antwoord waarin hij exact loslaat hoe investeerders bespeeld worden. Schiff zegt dat hij jaren geleden ergens in 2011 de kans zou kunnen hebben gepakt om Bitcoin te kopen toen het slechts enkele dollars waard was. Hij voegt daaraan toe dat hij dat zou doen en dat dan aan niemand zou vertellen. Hij zou Bitcoin blijven bezitten en wachten op "The fools who would buy it from him".

 

Blijf dus goed opletten. Dit horen we wel vaker. Top-rank investeerders en bankiers die aan de voorkant anti-Bitcoin zijn, maar aan de achterkant wel Bitcoin (kunnen) bezitten. Ze verkopen een praatje dat Bitcoin naar nul gaat, terwijl zij ondertussen hun Bitcoin-portfolio uitbreiden. Dit zijn klassieke onderdelen van de marktpsychologie en daar moet je dus tegen kunnen. Je moet onderzoek blijven doen op hetgeen dat je hoort. Van wie komt het af, waarom in deze tijd en wat zijn de belangen om pro-of anti-Bitcoin uitspraken te doen. 

 

Bekijk het 3-uur durende gesprek Schiff vs Paul

 


Digital residency Palau

Ik ben inmiddels goedgekeurd door de overheid van Micronesië en wacht op mijn fysieke ID-kaart als digitale resident van Palau. Hiermee kan ik mijn persoonsgegevens opgeven op platformen en kan ik toegang nemen tot internetdiensten waar ik straks met de invoer van een "internetrijbewijs" anders geen toegang toe zou hebben. Ik mag nu ook 180 per jaar naar Palau komen. Een snorkelparadijs. Binnenkort worden de services uitgebreid naar het claimen van een postadres op Palau en het kunnen overleggen van een bewijsstuk voor dat adres. De techniek en wereld komt naar Bitcoiners toe. Bekijk de educatieve Palau ID video op Cryptofamily NL YouTube kanaal. Vraag zelf een Palau Digital ID aan HIER

 

Palau Digital Recidency - educatieve video


Bitcoin vs Goud

In het staatje hierboven kun je zien dat de Bitcoin spot-ETF kapitaal aantrekt en dat er kapitaal uit goud (ETF's) vloeit. Of het kapitaal van goud naar de Bitcoin-ETF's stroomt, is niet bekend. Bitcoin evangelist Michael Saylor vertelt wat de invloed van ETF's op de Bitcoin prijs is. Saylor voorziet een scenario waarbij de marketcap van goud wordt overstegen door de marketcap van Bitcoin in de nabije toekomst. Bitcoin zou in dat geval een prijsniveau van $690K aantikken. Saylor benadrukt de lange termijn visie die je als investeerder moet hebben. De quick-rich scenario's bestaan niet in het Bitcoin-domein. Saylor heeft het ook duidelijk over de 10.000 uren studeren die je in je Bitcoin-investering moet stoppen en de absolute focus die je moet hebben. Diversificatie is volgens hem geen strategie omdat het onmogelijk is om al je assets 10.000 studie-uren te geven. Start vandaag met je eerste 100 uren actief en praktisch leren via de all-in cursus package deal met persoonlijke begeleiding.
Michael Saylor over de invloed van Bitcoin-ETF's

Parabolische prijsactie

Afgelopen 6 weken heb je mee kunnen maken hoe een parabolische prijsactie aanvoelt. Je wordt elke ochtend wakker met een waardevermeerdering van je portfolio. In de afbeelding hierboven zie je de parabolische actie van de afgelopen tijd in een grafiek. Analisten zeggen dat we pas op 25% van een parabolische bullrun van deze cyclus zitten. Nog 75% te gaan waar jij van kunt profiteren. Of dit nu een versnelde cyclus is of een supercycle die over de komende 8 jaar gaat uitspelen, valt nog te bezien. Een waardevermeerdering van je portfolio zal komende tijd uit gaan spelen. Moet je wel tegen de FUD berichten kunnen die worden rondgestrooid. FUD staat voor Fear-Uncertainty and Doubt. Het is een sentiment dat opspeelt als er een correctie is of het zijn berichten die zorgen voor een correctie. Je moet begrijpen dat whales FUD-berichten kunnen verspreiden om jou uit de markt te schudden. Whales zijn groot-Bitcoin bezitters. Je moet je Bitcoin mindset trainen om je Bitcoin vast te blijven houden door te leren, leren en nog eens leren. Je moet vertrouwen kweken in Bitcoin als fenomeen en in je investering. Doe je dat niet dan val je steeds ten prooi aan paniekverkoop en draai je jouw portfolio eigenhandig de nek om.

 


Bitcoin mining en prijsactie

Fred Krueger is ons Bitcoin-maatje. Krueger is goed in het maken van berekeningen. Deze week deelt hij een staatje waarin de vermenigvuldiging van kapitaal in vaste verhoudingen wordt gerealiseerd in verschillende onderdelen van het Bitcoin-netwerk. Krueger heeft het over opwaartse prijsactie die ervoor zorgt dat Bitcoin-mining meer winstgevend wordt. Omdat het aantrekkelijk wordt te minen, stroomt kapitaal de mining-industrie in. Bitcoin mining gaat over het verifiëren van transacties op de blockchain. Door de toestroom van kapitaal wordt de rekenkracht vergroot en het netwerk versterkt. De intrinsieke waarde van Bitcoin wordt groter, daardoor raakt het sentiment positiever waardoor prijsactie opwaarts meebeweegt. Bullish!
Ik zou het waarderen als je in het kader van de beperking van mijn account op LinkedIN, mijn andere social media kanalen volgt. Ik heb er dagelijks updates die ik eerder op LinkedIN plaatste. Nu veelal in videovorm. Zie je daar!

 

Instagram

TikTok

Facebook

YouTube