70K BItcoin

Hup! Bitcoin tikt het $70K prijsniveau aan na een week met relatief zijwaartse beweging op een ongekend hoog prijsniveau. Sommige analisten zeggen dat je als je het halving prijsniveau weet, je ook kunt uitrekenen hoe hoog het prijsniveau rondom de blow-off top van deze cyclus wordt. Dat zou een x-4 moeten zijn, als we van hun beweringen uit mogen gaan. 

Blijven we dus rond een $70K niveau rondom het halving-evenement, dan komen we uit op een $280K per BTC in 2024/2025. HIER  vind je een huisgemaakte educatieve video over wat een blow-off top is. Abonneer op Cryptofamily NL YouTube kanaal voor nog meer gratis educatieve video's zodat jij je strategie kunt verbeteren.TUUR DE MEESTER (BE)

Afgelopen week beluisterde ik een interview met Bitcoiner en visionair Tuur de Meester (BE). De Meester is een Bitcoin maximalist die in 2023 het Bitcoin Boom Rapport schreef. In dat rapport een beschrijving van de impact van Bitcoin massa-adoptie op het investeringslandschap en sociaal-economisch landschap en hoe je daar als investeerder mee omgaat. Hieronder enkele highlights uit het interview. Het rapport kun je HIER bestellen.

 

Beluister het complete interview met Tuur de Meester HIER

 

Impact migratie van Bitcoiners naar Bitcoinvriendelijke landen

 

De Meester belicht in het interview zaken zoals de migratie van Bitcoiners naar Bitcoinvriendelijke landen en wat de impact is op de verhouding van landen als dat doorzet. Er zou een totale ommezwaai in aantocht zijn waarbij landen onder de evenaar sociaal-economisch beter gaan presteren dan landen boven de evenaar. De Meester belicht hoe kennis en kapitaal o.a. Europa en Amerika uit zal vloeien en wat dat betekent voor landen die zich Bitcoin vriendelijk opstellen. De Meester benadrukt de ongekende voordelen van Bitcoin-adoptie en een Bitcoin-standaard en wat dat betekent voor het sociaal-economisch construct van landen die dat wél en niet accepteren. Een Bitcoin standaard kun je zien als een fenomeen waarbij waarde wordt uitgedrukt in Bitcoin en Bitcoin als legaal betaalmiddel wordt gezien. Je kunt boeken lezen om de Bitcoin standaard beter te begrijpen. Check de Bitcoin-boekenlijst die ik voor je heb samengesteld.

 

Blackswan op komst?

De Meester geeft tevens richting aan de impact van een mogelijk blackswan-event in 2024/2025 en in welke hoek we dit zouden moeten zoeken. Bekijk HIER een huisgemaakte educatieve video over wat blackswan events zijn.

 

Volgende blackswan event : Coinbase

De Meester stipt aan hoe vreemd het is dat uitgerekend Coinbase uitgeroepen is tot de enige exchange die Bitcoin vasthoudt die via een ETF wordt aangekocht. Volgens De Meester is het een uiterst gevaarlijk scenario. In het cryptodomein zijn er meerdere stemmen die zeggen dat Coinbase niet kan voldoen aan de dekking voor de Bitcoin spot-ETF's die voornamelijk door Blackrock worden verstrekt. De Meester geeft aan dat het mogelijk is dat Coinbase zowel de vraag niet aan kan en tevens ook zijn technisch systeem niet op orde heeft. Coinbase heeft steeds last van shut-downs als er hoge volatiliteit is. Dat betekent dat je op het moment van een shut-down niet bij je fondsen kan. Hij geeft aan dat er een moment zal komen waarop de FED/SEC en/of Centrale banken/overheden een kans zien om Coinbase af te stoten en alternatieven zullen zoeken die nog centraler en nog meer binnen het overheidsveld zullen opereren. Ben je een bezitter van een Bitcoin-ETF? Dan hebben overheden en banken zich op den duur richting de sleutel tot je kapitaal gemanoeuvreerd. 

 

De Meester geeft aan dat hij in zijn in 2023 geschreven - Bitcoin Boom Rapport - nooit de capital inflow van ETF's heeft meegerekend. Ik heb de Nederlandse versie van het rapport dat je HIER voor €6,95 kunt downloaden.

 

Tuur de Meester - Bitcoin Boom Rapport (NL) €6,95 bestel HIER

IK VERTREK CHALLENGE

In het kader van de door Tuur de Meester benoemde migratie van Bitcoiners heb ik een 

190-dagen-ik-vertrek-challenge opgezet. Daarin gaan we wekelijks taken uitvoeren om dichter bij een vertrek-doel te komen. Dat hoeft niet gelijk rigoureus te zijn. Je kunt stapsgewijs voorbereiden op een mogelijke sprong naar een nieuw leven (met je gezin) door wekelijks zaken van een lijstje te vinken door er actief mee bezig te zijn. Doe mee met de challenge en maak stappen voor je flexibele Bitcoin leven.

 

Ik-vertrek-challenge aanmelden


PLANB wordt in het cryptodomein als toonaangevend analist gezien. Aan de hand van het Stock-to-Flow model voor Bitcoin conformeert hij dat een bullmarket is gestart. HIER een video. Dat betekent een opwaartse prijsactie op een relatief lange termijn. PlanB heeft heeft het over in ieder geval een termijn van 12 maanden. Wat je nu moet beseffen is dat je in deze bullmarket ook dips kunt meemaken van meer dan 30%. Je mindset is wellicht opwaarts maar je zult zeker moeten trainen op het niet in paniek verkopen bij een neerwaartse prijsactie. In principe verkoop je voor een halving je Bitcoin NOOIT. Eigenlijk daarna ook niet. Je zou je Bitcoin levenslang moeten vasthouden en aan je kinderen door moeten geven. Progressieve Bitcoiners zijn verzamelaars geen handelaren. Trap er dus niet in dat je denkt dat je een handelaar wil worden. Nu de bullmarket start, zul je in de marketing van cursusaanbieders de nadruk op handelen terugvinden. Het daytraden is een bezigheid die je 24/7 moet uitvoeren. In de regel heeft niemand daar tijd voor. Je kunt op een meer relaxte manier omgaan met je portfolio. Het valt mij bijvoorbeeld op in gesprekken hoe weinig investeerders weten over de Bitcoin cyclus. Tijd om daar verandering in te brengen. Als je de cyclus niet begrijpt en niet anticipeert, is de kans groot dat je belangrijke momenten mist en uiteindelijk je portfolio om zeep helpt. 

 

Kom in Cryptofamily Leertrajecten om te anticiperen op de bullrun 2024/2025. Het doel? Meer BTC verzamelen om je kapitaal binnen 2 jaar te vermenigvuldigen. Relatief kleine investering in kennis met persoonlijke begeleiding. Je kunt starten met de Bitcoin mini cursus voor slechts €47,00. 

PALAU DIGITAL RESIDENCY - KYC OPLOSSING

 

Zoals je wellicht al hebt gemerkt, is mijn account op LinkedIN inmiddels meer dan een maand in beperking gesteld. Mijn posts over Bitcoin bankieren worden niet gewaardeerd. Ik focus daarom op andere kanalen omdat ik verwacht dat ik mijn account met meer dan 6500 volgers niet meer terugkrijg tenzij ik mijn paspoort overleg. Inmiddels heb ik een oplossing gevonden om een identiteit te overleggen; een Palau Digital Residency. Je kunt een digitaal identiteit aanvragen in Micronesië. Je wordt een digitale inwoner met een aantal voordelen op gebied van privacy en belastingen. Tim Draper en de overheid van Palau geven de digitale identiteitsbewijzen uit voor Bitcoiners. Een Palau ID kaart kun je gebruiken voor platformen waar persoonsgegevens worden gevraagd. Zowel op exchanges, als op social media platformen. Hier lees je meer over een Palau ID en kun je er zelf een aanvragen voor $295,00.

 

Palau digital residency ID 


BITCOIN GOLD RUSH IS BEGONNEN

Bitcoin evangelist Michael Saylor stond afgelopen week op het podium van Bitcoin Atlantis. Een crypto-evenement op Madeira. Na het evenement geeft Michael Saylor een interview waarin hij bespreekt dat de Bitcoin Gold Rush is begonnen de komende tien jaar. Daar wil je dus absoluut gereed voor zijn.
Bekijk het Gold Rush interview met Michael Saylor


DECENTRALE NON KYC EXCHANGE

De afgelopen week heb ik veel vragen gekregen over de APEX-pro exchange. Het is een decentrale exchange waarop je Bitcoin en andere crypto kunt stallen en eventueel verhandelen. Een USP is de verscheidenheid aan liquiditypools waar je passief inkomen mee kunt verdienen en het niet hoeven overleggen van persoonsgegevens. Download de app vast op je telefoon om kennis te maken met de exchange. In het leertraject Bitcoin Bankieren besteed besteden we aandacht aan APEX-pro en hoe je deze decentrale exchange integreert in je Bitcoin banksysteem.

APEX-pro beste decentrale exchange installeren

 

ALL-IN SPECIAL CURSUS DEAL

Ik zou het waarderen als je in het kader van de beperking van mijn account op LinkedIN, mijn andere social media kanalen volgt. Ik heb er dagelijks updates die ik eerder op LinkedIN plaatste. Nu veelal in videovorm. Zie je daar!

 

Instagram

TikTok

Facebook

YouTube

Wil je overleggen? Plan een afspraak in mijn persoonlijke agenda