50K Bitcoin

50K Bitcoin Je merkt dat we in bullish territorium raken. De afgelopen weken was er een mooie opwaartse beweging van een $42K naar een $50K Bitcoin prijslevel. Er werd zelfs even een $52K aangetikt. Analisten verwachten een correctie terug naar $38K-$44K niveaus maar hebben ook het idee er compleet naast te kunnen zitten en een halvingprijsniveau van $70K niet uit te sluiten. 

Lees meer hieronder

 

FOMO en psychologisch level

Het $50K en $70K level zijn psychologische prijslevels die FOMO triggeren. In deze educatieve video leer je meer over FOMO en de psychologische prijsniveaus.

 

Halvingprijs x 4 = nieuwe ATH

Om een beetje in te schatten wat de nieuwe cyclus All-Time-High (ATH) wordt, zeggen sommige analisten de halvingprijs keer 4 te nemen. Het maakt dus uit of het koersniveau op een $45K of $70K uitkomt rond de halving. Je kunt zo berekenen aan de hand van het aantal Bitcoin dat je bezit x de ATH wat voor kapitaal je straks in bezit hebt. Moet je wel kunnen anticiperen op de fases van de Bitcoin cyclus en een exit-strategie hebben om je winst af te romen.

 

Antcipeer op de parabolische bullrun en start met Bitcoin bankieren

In het Bitcoin bullrun 2025 leertraject kun je leren anticiperen op de komende kwartalen en 2025 zodat je groot kapitaal kunt zeker gaan stellen door je mindset te trainen en gedisciplineerd te investeren in 2024. Er staat een package deal voor je open in onze leercommunity waarin je zowel de Bitcoin bullrun cursus en de Bitcoin bankieren cursus kunt volgen. Klik HIER als je meer informatie wil en de package deal wil claimen.

Internet rijbewijs op komst?
De accounts van Bitcoiners worden op LinkedIN steeds vaker tijdelijk buiten werking gesteld. We komen te dicht bij het vuur als we aangeven dat Bitcoin een exit-plan is op het klassiek systeem. Het Cryptofamily NL account is een account dat regelmatig wordt beperkt. Zijn we dus even uit de lucht? Dan weet je waar het aan ligt. De nieuwe beleidsrichtlijnen van LinkedIN worden door Artificial Intelligence (AI) gecontroleerd. Inmiddels moet er een paspoort worden overlegd om een account terug te krijgen. Dat proberen we zo lang mogelijk te vermijden. We onderzoeken hoe we NOSTR kunnen gaan gebruiken. Een decentraal social media netwerk. Een door overheden graag opgedrongen "internet rijbewijs" op een gereguleerd internet  is absurd. Je krijgt in feite een aantekening in je (straks) digitale paspoort als je account regelmatig wordt beperkt. Onderzoeksjournalist en Bitcoiner Whitney Webb legt uit hoe het zit met het internet rijbewijs, digitale privacy en het gebruik van Bitcoin. Beluister haar speech. Nu het nog kan.

Speech Whitney Webb 


Abonneer op Cryptofamily NL YouTube kanaal om elke dag updates te krijgen uit het cryptodomein die we verzamelen in gemakkelijke playlists zodat je zelf niet hoeft te zoeken.


Nieuwe Bitcoin HUB in Spanje

Voor reislustige Bitcoiners er is goed nieuws. In Spanje wordt de stad Torrevieja de nieuwe Bitcoin HUB van Europa. Althans dat is de inzet van de overheid van Spanje. Andere landen die Bitcoin vriendelijk zijn : Portugal, El Salvador, Mexico. Hier een rapport hoe je een El Salvador Freedom Visa aanvraagt.

Bekijk ook de Bitcoin travelhacks op onze website als je wil reizen als een Bitcoiner

Bitcoin travelhacks


Beste nieuwe decentrale exchange in NL

Nu Bybit in NL enkele diensten moet gaan opschorten wordt het echt tijd dat je gaat kijken naar decentrale exchanges. De tijd van Bitvavo moet je op den duur ook achter je gaan laten. Je moet gaan leren Bitcoin bankieren en gebruik gaan maken van decentrale oplossingen zodat je kapitaal ook echt onaantastbaar wordt. Je kunt dat leren in ons Bitcoin bankieren leertraject. In de package deal uit deze mail kun je toegang nemen tot deze cursus. Wij zijn overgestapt op APEX-pro als decentrale oplossing. Een non-KYC handelsplatform waar je APEX- tokens kunt verdienen bij het maken van transacties. APEX-token is inmiddels van $0,16 naar iets meer dan $2 opgeklommen omdat steeds meer investeerders deze totaal decentrale en gemakkelijk te installeren exchange gebruiken. Je kunt hem koppelen aan je METAMASK wallet en gebruiken op je telefoon.

 

APEX-pro beste decentrale exchange installeren