Left Transfered vs Supercycle

Afgelopen week beluisterde ik het werk van Bob Loukas. Een professioneel trader die uit de doeken doet wat de 2 scenario's voor deze Bitcoin-cyclus zijn.  Hij benoemt wanneer en hoe hoog een nieuwe cyclus All-Time-High kan zijn.

 

Loukas benoemt de volgende mogelijkheden:

A) Left transfered cycle

B) Supercycle

 

Left transfered cycle

Een left transfered cycle betekent dat Bitcoin een early top maakt. Dat zou volgens Loukas in de late zomer van 2024 zijn. Dit jaar, dus. Loukas geeft aan dat in het tempo waarin de prijsactie nu beweegt, de vorige All-Time-High (2021) eerder wordt bereikt dan verwacht. Zomer 2024 staat op zijn vizier. Tegen december 2024 zou Bitcoin al een blow-off-top kunnen bereiken met een nieuwe ATH die ergens tussen de $150K en $220K zal liggen.

 

Supercycle

Een Bitcoin supercycle maakt het mogelijk dat Bitcoin op een $500K per Bitcoin terecht komt, nog in deze cyclus. Volgens Loukas hebben we in dat geval te maken met een langdurige pauze na de Bitcoin halving rondom het prijsniveau van de halving. Hij noemt het "Pauze and Build". Dat betekent dat we een relatief lange zijwaartse actie kunnen verwachten in 2024 die duurt tot april 2025. De blow-off top zal daarna gigantisch zijn en eindigen in een BTC prijsniveau tussen de $380K en $500K.

 

Loukas zegt dat we zo'n 4 tot 6 weken hebben om te weten of we een left transfered cycle of supercyclegaan meemaken. In deze video wordt alles uitgelegd : Bob Loukas analyse


Correctie op komst? Nu de prijsactie van Bitcoin de afgelopen tijd opwaarts is geweest, zijn er verwachtingen dat er een correctie aankomt. Sommige analisten zijn bearish op basis van technische analyse, anderen verwachten een blackswan achtig event en weer anderen zijn uber bullish omwille van de ETF en/of de halving in april. Of de correctie doorzet en naar welk prijslevel, daarover wordt druk gespeculeerd. Blijf onthouden dat 2024 en 2025 bullish jaren zijn als je kijkt naar de historische cyclus en dat we slechts enkele maanden voor een halving zitten. Paniekverkoop is geen onderdeel van je strategie.


Kom in de Bitcoin bullrun 2024/2025 cursus en leer tevens Bitcoin bankieren in onze all-in cursus packagedeal.

In de vorige nieuws-update werd Bitcoiner en onderzoeksjournalist Whitney Webb al benoemd. Ik heb inmiddels een volledig interview gevonden met zeer belangrijke informatie als je een Bitcoiner bent. Webb benoemt dat we op een kruispunt staan. Je bent erin, of eruit.

 

Volledig interview Whitney Webb


Alle BTC die je nu koopt, is een buitenkans

PlanB, een Nederlandse internationaal bekende, doch anonieme, analist die het stock-to-flow model op Bitcoin heeft gelegd, geeft deze week in een tweet aan dat je nu nog de kans hebt om Bitcoin te verzamelen op relatief "veilige" niveaus. Je moet weten dat de All-Time-High in 2021 op $69K per Bitcoin stond en dat alle Bitcoin die je koopt onder dat niveau een buitenkans is als je mee wil deinen op de bullish scenario's voor BTC. PlanB geeft aan dat de prijsbeweging naar een $100K en hoger, relatief abrupt kan ontstaan. Volgens het Stock-to-flow model kan de BTC prijs in 2025 rond de $500K per BTC bewegen. Deze cyclus kan reiken tot ongekende prijsniveaus zoals Bob Loukas (zie boven aan deze mail) ook aangeeft. 


Op het Cryptofamily NL YouTube kanaal hebben we gemakkelijke playlists met educatieve video's en dagelijkse updates uit het cryptdomein. Hoef je zelf niet te zoeken naar info en kanalen. Abonneer op ons kanaal zodat we straks ook live kunnen gaan.

 

Cryptofamily NL YouTube kanaal.


Trots op APEX-pro als onze nieuwe partner.Cryptofamily NL is progressief en APEX-pro past daarbij. De countrymanager van Apex-pro heeft Cryptofamily NL benaderd als een van hun influencers naast andere progressieve Bitcoiners zoals Didi Taihuttu. APEX-pro is momenteel de beste decentrale exchange waarop jij Bitcoin koopt en verhandelt zonder Know-Your-Customer regel. Volledig anoniem en in eigen beheer. Daar houden we van  Probeer de exchange vast uit op je telefoon om steeds meer decentraal met Bitcoin bezig te zijn.APEX-pro beste decentrale exchange installeren


Note:  Mijn account op LinkedIN is momenteel in beperking gesteld. In de nieuwsupdates zul je daarom steeds meer essentiële informatie vinden die op sociale platformen wordt geblockt. Zorg dus dat je geabonneerd blijft. Verwijs ook vrienden en familie naar ons platform. Op Cryptofamily NL homepage kun je vrienden aandragen (Note: alleen via desktop, pop-up rechts onderin). Je krijgt dan het verboden Bitcoin boek - SOFTWAR - cadeau.


Documentaire over The Great Reset en BitcoinTerwijl iedereen in jubelstemming is over de capital inflow van instituten als Blackrock via hun spot-ETF, is het belangrijk te beseffen wat het grotere plan is. Neem de tijd om de documentaire over de Rise of Bitcoin te bekijken om je Bitcoin motivatie te vergroten.
 Rise of Bitcoin documentaire