All-in Bitcoin life

Start met het zien van Bitcoin als je kernkapitaal en zet een all-in Bitcoin levensstijl voor jezelf op. Werk aan kapitaalvermenigvuldiging door te anticiperen op een Bitcoin bullrun 2024/2025 en start met het opzetten van je werkende Bitcoin banksysteem om je te onttrekken aan het klassieke systeem en de agenda 2030 waarin een Central Bank Digital Currency en een social creditscore een norm wordt. 

Bitcoin leertrajecten

Kom in onze Bitcoin leertrajecten en anticipeer op een Bitcoin bullrun 2024/2025 en zet jouw eigen werkende Bitcoin banksysteem op zodat jij je kunt onttrekken aan het klassiek corrupt systeem. Cryptofamily NL is de enige community waar je overleg momenten kunt inplannen met een Bitcoiner en een 24/7 WhatsApp Bitcoin hulplijn tot je beschikking hebt. Zo kun je elke beslissing die je maakt eerst bespreken.

Lees meer »

Bitcoin YouTube kanaal

Wij maken dagelijks educatieve video's over Bitcoin. Ons YouTube kanaal heeft inmiddels meer dan 1000 abonnees. We hopen jou ook op ons kanaal te zien. Cryptofamily NL produceert educatieve Bitcoin video's op YouTube. De video's gaan over de all-in Bitcoin levensstijl, Bitcoin bankieren en het voorsorteren op een Bitcoin bullrun 2024/2025. Help Bitcoin kennis te verspreiden door je te abonneren op ons kanaal en vind informatie die je nodig kunt hebben om je leven te veranderen met Bitcoin. 

Lees meer »

Bitcoin boeken

Jouw Bitcoin boekenlijst moet uitgebreid en compleet zijn als je succesvol wil investeren in Bitcoin. Je moet je inlezen in de fundementele waarde van Bitcoin voor jouw leven en voor de toekomst om vertrouwen te houden in je investering en je all-in Bitcoin levensstijl. Besteed 1000 uur aan het opdoen va Bitcoin kennis. Bestel de Bitcoin Standaard en het verboden Bitcoin boek - SOFTWAR - en vele andere essentiële Bitcoinboeken via onze Bitcoin boekenlijst

Lees meer »

Bitcoin Nieuwsupdates

Wekelijkse Bitcoin nieuwsupdate met uitleg van theorie, prijsverwachting en de fundamenten van Bitcoin. Tevens een inkijk in de all-in Bitcoin levensstijl en hoe je kunt reizen en boodschappen kunt doen met Bitcoin. Inside-informatie die je op socials niet tegenkomt omwille van censuur. Abonneer op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier dan krijg je elke zaterdag de nieuwbrief in je mailbox en ontvang je speciale uitnodigingen voor overleg en evenementen.

Lees meer »

Bitcoin travelhacks

Ontdek hoe je kunt reizen als een Bitcoiner, welke landen Bitcoin vriendelijk zijn en welke premium voordelen en services je als reizende en migrerende Bitcoiner kunt krijgen.

Lees meer »

Bitcoin Theorie

Verdiep je in Bitcoin theorie zoals modellen, termen en begrippen die er bestaan in het cryptodomein. Download belangrijke Bitcoin rapporten en anticipeer op de Bitcoin bullrun en een toekomst met Bitcoin door voorkennis. Via onze theoretische beschrijvingen kun je meer leren over de fundamenten van Bitcoin, het marktjargon en prijsvoorspellingen die voortkomen uit rapporten van bekende analisten.

Lees meer »